گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1400/04/07 - 17:44
كد :144

راهنمای خرید بالابر رستورانی

بالابر غذا نوعی بالابر میباشد که به منظور حمل غذا، بار و یا نفرات در بین طبقات رستوران ها مورد مصرف دارد.

راهنمای خرید بالابر رستورانی

بالابر رستورانی هیدرولیکی

بالابر رستورانی یا غذابر هیدرولیکی عنوانی است برای دستگاه های بالابر ثابتی که از آنها اصولا برای حمل غذا یا هر گونه مواد غذایی در رستوران ها استفاده می شود به کار می رود. این نوع بالابر های هیدرولیک اغلب دارای کابین می باشند که البته کابین این بالابرها باید در انطباق با الزامات بهداشتی طراحی شود. در واقع کابین این نوع بالابر رستورانی تنها برای جابجایی سینی غذا می باشد و نفرات در آن جا نمی شوند. از مهمترین کاربردهای بالابر هیدرولیک رستورانی می توان به کاربرد در رستوران ها، فست فودها، سالن های غذاخوری، کافی شاپ، سلف سرویس ادارات، دانشگاه ها و مراکز عمومی و بیمارستان ها اشاره کرد.

استفاده از این بالابر رستورانی هیدرولیکی موجب آسایش و تسریع در انجام کارها می گردد. راهنمایی خرید بالابر غذا به کمک مشاوران مجموعه سبحانی به مدیران رستوران ها کمک می نماید که در انتخاب بالابر غذا دقت بیشتری داشته باشند. 

ساخت و نصب بالابر رستورانی

امروزه رستوران و سالن های غذاخوری بسیاری در سراسر کشور وجود دارد که در حال خدمات رسانی هستند. اگر دقت کرده باشید در رستوران های بزرگ سالن غذاخوری از آشپزخانه فاصله داشته و شلوغی و بوی تند اشپزخانه به چشم نمی خورد و مشتریان با آرامش بیشتر به غذا خوردن می پردازند. برای انتقال غذا در رستوران از بالابر رستورانی که اصطلاحا به آن غذا بر نیز گفته می شود استفاده می شود.
اما در مجموع بالابر رستورانی به صورت هیدرولیک می باشد. ساخت و نصب بالابر رستورانی یا غذا بر بستگی به فضای رستوران داردشما می‌توانید با کمک از راهنمای خرید بالابر رستورانی در انتخاب خود دقت کنید و بهترین و مناسب ترین سیستم بالابر غذا را بر اساس نوع رستوران خود سفارش دهید. استفاده از بالابر های غذا علاوه بر کارایی و عملکرد و سرعت بیشتر موجب می گردد که حرکت نفرات و کالای انبار و غذاها در بین طبقات سریع تر صورت می پذیرد و سفارش‌های مشتریان سر موقع تحویل می گردد.

مزایای بالابر رستورانی یا غذابر هیدرولیکی

  1. حركت نرم و بی صدای بالابر هیدرولیک باعث می شود که با اطمینان بیشتر سینی های غذا را جابجا کرد.
  2. بالابر هیدرولیک نیاز به موتورخانه ندارد و نصب آن آسان و سریع می باشد.
  3. مصرف برق بالابر هیدرولیک رستورانی بسیار کم است
  4. بالابر رستورانی مانند مدل های دیگر بالابر هیدرولیک دارای سیستم اضطراری هنگام قطع برق است
  5. قابلیت اجرای آسانسور غذابر با برق تک فاز یا سه فاز بسته به نیاز مشتری وجود دارد.
  6. هزینه های سرویس و نگهداری بالابر رستورانی بسیار کم می باشد.
  7. بالابر رستورانی دارای کابینی استاندارد از جنس استنلس استیل می باشد که قابلیت شستشو دارد.

4

کابین بالابر هیدرولیکی رستورانی

نکته ای که بالابر رستورانی از دیگر انواع بالابر هیدرولیک متمایز می دارد، کابین بالابر است. در ساخت کابین بالابر هیدرولیکی رستورانی باید الزامات بهداشتی مورد توجه قرار گیرد. برای این کار جداره های داخلی کابین، کف و سقف کاملا با ورق استنلس استیل پوشیده می شود‌ علت انتخاب این متریال ضد زنگ بودن و مقاومت بالا در برابر مواد شیمیایی و اسیدی است‌. در نتیجه می توان به راحتی کابین بالابر رستورانی را تمیز کرد. 
اما می توان گفت ویژگی و مشخصه بارز بالابر رستورانی ابعاد ان می باشد. ابعاد کابین بالابرهای غذابر در تناسب با نوع ظروف یا سینی متداول در رستوران یا کافه در نظر گرفته می شود. بطور معمول این اندازه باید به نحوی باشد که یک سینی با کمی فاصله در دیواره ها به راحتی داخل کابین جای گیرد. ابعاد کابین معمولی بالابر هیدرولیکی رستورانی عرض ۵۰ عمق ۴۰ و ارتفاع ۵۰ سانتیمتر است.قابل ذکر است که ابعاد کابین و ظرفیت بالابر با توجه به شرایط ساختمانی قابل تغییر است. 
نکته دیگر در مورد کابین بالابر رستورانی جهت باز و بسته شدن آن می باشد. بسته به موقعیت ساختمانی و کاربری بالابر رستورانی کابین بالابر می تواند ار جهات مختلف باز شود. در واقع می تواند بارگیری را در دو ضلع انجام دهد. از طرفی بسته به نیاز مشتری می توان در کابین از طبقات تقسیم بندی نیز استفاده کرد. با این کار حجم بار جابجایی بیشتر و مدیریت بهتر انجام می شود.

تعداد بازديد : 655
نظرات كاربران :
 
 
نمونه کارها
۰۹۱۲۲۶۱۳۴۱۷