تاريخ انتشار : 1400/10/25 - 18:08
كد :152
قیمت بالابر صنعتی و خانگی
در حالت کلی اگر بخواهیم، بالابر را مورد تعریف قرار دهیم، وسیله ای می باشد که از آن جهت جابجایی وسایل میان طبقات مختلف، استفاده می شود.
بالابر هیدرولیکی را می توان به چند گروه مختف مورد تقسیم بندی قرار داد که عبارت از مواردی همچون: بالابر خانگی، بالابر فروشگاهی و همچنین بالابر کارگاهی و ساختمانی و مخصوص مغازه می باشند. کارایی اصلی که بالابر صنعتی و خانگی دارا می باشند، مربوط به جابجایی اشخاص و وسایل است و شایان ذکر است که هر نوع بالابری هم با توجه به نیاز مشتری طراحی و راه اندازی شده است.
بالابر صنعتی و خانگی
در این میان نیز از بالابرهای صنعتی جهت محیط هایی که مرتبط با صنعت می باشند و همچنین کارخانه ها و کارگاه ها استفاده می شود و از آن ها جهت جابجایی وسایل و بارهای سنگین خود استفاده می کنند. بالابر صنعتی ثابت بر روی دیوار مورد نصب قرار می گیرد و از آن نیز جهت حمل بار و افراد در انبارها و کارگاه ها و همچنین محیط هایی که تجاری و مسکونی هستند نیز استفاده می شود. بالابرهای صنعتی به صورت ثابت را می توانید تا ارتفاعی در حدود 21 متر هم سفارش دهید و نسبت به سفارش و خرید آن اقدامی نمایید. در صورت نیاز برای دریافت لیست قیمت بالابر صنعتی و خانگی با شماره های موجود در سایت تماس حاصل فرمایید.
بالابر فروشگاهی نیز از آن دسته از بالابرهایی است که جهت حمل بار میان طبقات فروشگاه و مغازه های گوناگون، مورد استفاده قرار می گیرد. نوع مکانیزم بالابرهای فروشگاهی نیز همانند بالابر صنعتی می باشد، با این تفاوت که این نوع از بالابرها نیز از ضریب اطمینان بالاتری برخوردار هستند و زیبایی آن ها دارای اهمیت می باشد زیرا می تواند در محیط فروشگاه و یا مغازه باشد که لازم است، چهره ای مناسب نیز برای آن ها در نظر گرفته شود.
در مورد نحوه عملکرد بالابر مغازه ای نیز می توانیم این موارد را بیان نماییم که شاسی مورد نظر در جهت ناودانی ها مورد جابجایی قرار می گیرند و این جایجایی توسط قدرت موتور و گیربکس با استفاده از سیم بکسل انجام می شود.
زمانی که بالابر به طبقه مورد نظر رسید، کف شاسی با میکروسوییچ ها برخورد می کند و به این صورت برق موتور قطع می گردد و بالابر نیز در طبقه ی مورد نظر می ایستد.
اگر بخواهیم در رابطه با رایج ترین نوع بالابرهای مغازه ای صحبتی داشته باشیم، رایج ترین آن ها نیز نوع 300 کیلویی می باشد. در بالابرهای بیان شده، برای این که بتوان ضریب اطمینان در هر طبقه را بالاتر ببریم، از دو عدد میکروسوییچ و یا سنسور اطمینان استفاده می نماییم.
آسانسور کارگاهی و یا بالابر کارگاهی را می توان به عنوان یکی از مهم ترین وسایل و تجهیزات در کارگاه های مختلف به شمار آورد که از آن جهت حمل افراد و وسایل مختلف، در میان طبقات مختلف استفاده می کنند.
راه اندازی بالابرهای فوق نیز با استفاده از برق سه فاز و یا حتی تک فاز هم صورت می گیرد و نصب و اجرای آن ها نیز در کوتاه ترین زمان ممکن انجام می شوند. حداقل سرویس و نگهداری را می توان برای آن ها در نظر گرفت و در نظر گرفتن فضا و عمق چاله ی آن هم حداقل ترین فضای ممکن می باشد که می بایست برای آن ها در نظر گرفته شود.
همچنین با توجه به این مورد که بالابر را در محیط های کارگاهی مورد نصب قرار می دهند، لازم است تا از مقاومت و همچنین استقامت بالا و مناسبی برخوردار باشند و ایمنی فوق العاده ای در آن ها مشاهده شود تا بتوان بهترین بالابر کارگاهی را در اختیار مشتری قرار داد و رضایت بالایی از خرید و استفاده از این بالابرها را به دست آورد.
در ساختمان هایی که تعداد طبقات آن ها عموما از چهار طبقه به پایین می باشد و برای آن ها آسانسوری تعبیه نشده است، می توان از بالابر خانگی استفاده کرد. بالابرهای مورد نظر می بایست بسیار ایمن و به عبارتی کم استهلاک باشند و باید تمامی مراحل نصب و اجرای بالابر مورد نظر هم طبق ایمنی کامل و مرحله به مرحله انجام شوند.
در صورتی که تمایل به نصب بالابر خانگی در محیط مورد نظر خود دارید، با کارشناسان مجموعه ما ارتباط برقرار نمایید تا در اسرع وقت به محل مورد نظر شما مراجعه نمایند و مکانی که تمایل به نصب بالابر دارید را مورد بررسی قرار دهند و سپس در صورت تایید شرایط و تمامی موارد اصلی، نسبت به عقد قرارداد با شما اقدام می نمایند و عملیات طراحی و نصب بالابر برای شما صورت می گیرد.
در مورد بالابری که در منزل قرار است، مورد استفاده قرار گیرد، لازم می باشد تا به صورت دقیق، موارد امنیتی در آن ها رعایت شود تا کمترین ریسک و خطر را برای افرادی که قرار است از آن ها استفاده نمایند، به همراه داشته باشد و همچنین گارانتی نیز برای آن ها در نظر گرفته شود که در صورت بروز هرگونه مشکلی، به راحتی از گارانتی استفاده نمایند و مشکل به وجود آمده را رفع کنند.