تاريخ انتشار : 1401/04/15 - 21:13
كد :161
ساخت بالابر فروشگاهی هیدرولیکی
در فروشگاه های بزرگ امکان جابجایی در طبقات بدون بالابر عملا وجود ندارد و کار بسیار وقت گیر و پر هزینه ای می باشد، چرا که نیاز به نیروی انسانی بیشتری دارد. بالابر فروشگاهی هیدرولیکی جهت حمل بار بین طبقات فروشگاه ها و مغازه ها استفاده می شود.
عملکرد بالابر فروشگاهی هیدرولیکی مانند بالابر ساختمانی یا همان آسانسور می باشد با این تفاوت که ضریب اطمینان بیشتری دارد. بالابر فروشگاهی اصطلاحا کالابر یا بالابر مغازه ای نیز می نامند. این بالابر هیدرولیکی ثابت مانند تمامی بالابر ها دارای قطعات ریز و درشتی است که بر اساس میزان توان و ظرفیتی که دارد این تجهیزات نیز تغییر میکند. در نتیجه نمی توان گفت که بالابر فروشگاهی یک محصول ثابت است. در واقع این نوع بالابر به صورت سفارشی ساخته می شود. شرکت لیفت سیل تولید کننده انواع بالابرهای فروشگاهی اماده پذیرش سفارشات می باشد.
طرز کار بالابر فروشگاهی
طرز کار بالابر فروشگاهی بدین صورت است که شاسی در جهت ناودانی ها توسط قدرت موتور و گیربکس به وسیله سیم بکسل جابجا می گردد. در زمان رسیدن بالابر به طبقه مدنظر با برخورد کف شاسی به میکروسوئیچ ها برق موتور قطع می گردد و بالابر در طبقه مدنظر می ایستد. رایج ترین نوع بالابرهای مغازه ای نوع 300 کیلویی می باشد. همچنین در بالابر مغازه ای اگر علاوه بر جابجایی کالا حمل نفرات نیز هدف باسد، حتما باید از سیم بکسل های نتاب و بسیار قوی با ضریب اطمینان بالا استفاده شود و موتور باید ترمز دار باشد.
مزایای بالابر فروشگاهی
جهت بالابردن ضریب اطمینان در هر طبقه از دو عدد میکروسوئیچ (سنسور اطمینان) استفاده می گردد.
مکانیزم عملکرد بالابر مغازه ای مانند بالابر ساختمانی می باشد اما ضریب اطمینان بالاتری دارد.
تمامی تجهیزات دستگاه به صورت پیچ و مهره ای و مطابق با استانداردهای آسانسور می باشد
نصب بالابر فروشگاهی بدون نياز به موتور خانه است.
سامانه الكتروهيدروليك ( پاورپك ) دارد.
حركت بالابر فروشگاهی روان ، بدون لرزش و كم صدا می باشد.
بالابر فروشگاهی ظريف ، زيبا و با دوام طراحی می شود
بالابر هیدرولیکی ايمن و با كيفيت است.
نصب بالابر فروشگاهی سريع و آسان است.
اجزاء بالابر فروشگاهی
بالابر فروشگاهی یا همان آسانسور مغازه ای از اجزای مختلفی ساخته شده که هر کدام از انها در حرکت نهایی تاثیر بسزایی دارد. حذف کوچکترین جزء باعث مختل شدن کارکرد دستگاه و یا به خطر افتادن حرکت می گردد. پس در زمان خرید و نصب بالابر فروشگاهی از سالم بودن و با کیفیت بودن قطعات مطمئن شوید. قطعات بالابر فرشگاهی عبارتند از: الکتروموتور، قرقره، سیم بکسل، گیربکس، شاسی، ناودانی و میکروسوئیچ. که در ادامه به تعریفی مختصزر از هر کدام از آنها می پردازیم.
گیربکس بالابر فروشگاهی
در بالابر مغازه ای از گیربکس حلزونی تیپ VF استفاده می گردد.
الکتروموتور بالابر فروشگاهی
الکتروموتور مورد استفاده در بالابر فروشگاهی بسته به ظرفیت حمل بار و ارتفاع موثر حمل بار انتخاب می شود. قدرت الکتروموتور در بالابر فروشگاهی از 2 اسب بخار تا 10 اسب بخار متغیر است. سرعت یا تعداد دوران رایج در بالابر فروشگاهی 1400 دور و 3000 دور می باشد.الکتروموتور های 3 اسب به صورت تکفاز و سه فاز و الکتروموتورهای بالاتر از 3 اسب، فقط به صورت سه فاز موجود می باشند.
شاسی بالابر فروشگاهی
شاسی موجود در بالابر فروشگاهی قسمت اصلی دستگاه است که بار بر روی آن قرار می گیرد و باید دارای مقاومت و استحکام کافی باشد. شاسی طراحی شده برای بالابر فروشگاهی با توجه به نیاز مشتری، توسط نصاب محاسبه و ساخته می شود.
میکروسوئیچ بالابر فروشگاهی
میکروسوئیچ در انتهای شاسی نصب شده تا از خطرات احتمالی مانند برخورد شاسی بالابر با کف جلوگیری کند. میکروسوئیچ مانند یک کلید قطع و وصل عمل می کند و وظیفه اصلی آن در بالابر هیدرولیکی فروشگاهی تضمین ایمنی بیشتر دستگاه می باشد.
قرقره بالابر فروشگاهی
قرقره جهت جمع کردن و هدایت سیم بکسل در بالابر فروشگاهی به کار می رود. قرقره معمولی تا 35 متر سیم بکسل را می تواند به دور خود جمع کند و بیشتر ازین متراژ بایستی قرقره تغییر کند.
سیم بکسل بالابر فروشگاهی
سیم بکسل یا طناب فلزی جهت استفاده در انواع بالابر، جرثقیل و همچنین جهت بلند کردن و حرکت بارهای مختلف به کار می رود. بسته به محل مورد نیاز و نوع ساختار، سیم بکسل دارای ضریب انبساط و انعطاف پذیری، طرح و قطر مختلف می باشد.
تعداد بازديد : 2093
غیر قابل انتشار : 0
در انتظار بررسی: 0
انتشار یافته : 4
نظرات كاربران :