گروه خبري : آخرین اخبار
تاريخ انتشار : 1402/08/10 - 22:21
كد :167

شیر برقی هیدرولیک چیست و از چه اجزایی تشکیل شده است؟

شیر برقی هیدرولیک، به یک شیر گفته می شود که با استفاده از قدرت برقی و هیدرولیکی، عاملی در کنترل جریان سیال می باشد.

553

شیر برقی هیدرولیک چیست؟

شیر برقی هیدرولیک، به یک شیر گفته می شود که با استفاده از قدرت برقی و هیدرولیکی، عاملی در کنترل جریان سیال می باشد. از این نوع شیرها به منظور کنترل و همینطور روشن و خاموش کردن جریان سیال در سیستم های هیدرولیکی بهره می برند. این قطعه نام دیگری هم با عنوان سلنوئید ولو دارا می باشد که شاید برخی آن را با این نام بشناسند. این شیر می تواند با کمک نیروی الکتریکی، به راحتی جریان هایی که در سیستم موجود هستند را کنترل نماید.
زمانی که یک بالابر هیدرولیکی داریم، مهم است که بر روی جریان و فشار روغن، کنترل درست و دقیقی را شاهد باشیم. بنابراین لازم است تا از یک شیر مخصوص در این رابطه کمک بگیریم. از این شیر می توان نتیجه مطلوبی را کسب کرد. پس استفاده از هر نوع شیری در این مورد پیشنهاد نمی شود و بهترین کار، به کار بردن و بهره برداری از شیر مخصوص بالابرهای هیدرولیکی می باشد. شیرهای هیدرولیکی را در دو نوع دستی و یا برقی تولید می کنند. به این ترتیب، ساختار شیر برقی هیدرولیکی کمی پیچیده تر است و در عین حال، دارای کاربردهای بیشتری هم می باشد.

553

اجزای تشکیل دهنده شیر برقی

همانطور که می دانید، هر قطعه ای دارای یک سری اجزا داخلی و خارجی می باشد که اهمیت فراوانی دارد. مهم ترین قسمت ها و اجزای تشکیل دهنده این شیر برقی هم شامل موارد ذیل می شوند و عبارتند از:

  1. بدنه اصلی شیر برقی که یک پوشش محسوب می شود. این قسمت بیرونی ترین قطعه را تشکیل می دهد که شما به راحتی آن را می بینید. این قطعه یک پل ارتباطی است که عامل اصلی اتصال و تماس با سایر قسمت های سیستم می باشد.
  2. سولنوئید که مهم ترین قطعه است. بسته به این که شیر برقی دارای چه مدلی است، روی یک سر و یا دو سر شیر تعبیه می شود و در حقیقت، جایگاه آن بر روی بدنه اصلی است.
  3. اسپول هم می توان از اصلی ترین قسمت ها برشمرد. در واقع، فرمان یک شیر کنترل جهت را تعیین می کند. اسپول در داخل بدنه قرار دارد و به عنوان قلب آن هست. این قطعه به دلیل کارایی که داراست، بیشترین خرابی را به خود اختصاص داده است.
  4. فنرهایی که در سر و ته بدنه شیر قرار دارند به اسپول کمک می کنند تا بتواند دوباره به محل و جایگاه اولیه خود بازگردد.
  5. بوبین برر وی سولنوئید بسته می شودو می توانیم آن را به عنوان تنها قسمت برقی این شیر بدانیم. حرکت اسپول و عملکرد شیر برقی هیدرولیکی به این قطعه وابسته است.
  6. مهره هایی که وظیفه نگهداری و همینطور ثابت نگهداشتن بوبین ها را بر روی سولنوئید بر عهده دارند.
  7. سوکت ها هم بر روی بوبین نصب می شوند و وظیفه دارند تا سیم ها را به بوبین انتقال دهند. بوبین را در دو مدل چراغ دار و ساده مورد تولید قرار می دهند.

هریک از این اجزا در داخل و یا خارج از شیر برقی هیدرولیکی تعبیه می شود تا بتوانیم کارایی بهتر و فوق العاده مناسب تری را از این قطعه شاهد باشیم. باکیفیت بودن این قطعه اهمیت بالایی دارد و باید به این مورد هم توجه داشته باشید تا آن را در برند خوبی تهیه کنید.

553

شیر برقی بالابر هیدرولیکی چه مزایایی دارد؟

هر قطعه ای که در تولید بالابر هیدرولیکی به کار برده می شود دارای مزایایی است. بنابراین شیر برقی هیدرولیکی هم مزایایی دارد که عبارتند از:

  • ایجاد حرکت های نرم هم در ابتدا و هم انتهای حرکت
  • برخورداری از شیر تخلیه اضطراری در زمان حرکت رو به سمت پایین
  • بهره مند از فیلترهای داخلی
  • استفاده سریع و آسان از شیر برقی
  • دبی آن از 5 تا 1500 لیتر بر دقیقه می باشد
  • بدون هیچگونه نشتی
  • جمع و جور بودن و ابعاد مناسب

نکته ای که باید در رابطه با شیر برقی بدانید، این است که آن را به منظور کنترل حرکت جک بالابر هیدرولیکی طراحی نمودند. برای انجام این کار، شامل تمامی مدارهای مورد نیاز می باشد. در این مورد به هیچ قطعه اضافی نیاز ندارید. بنابراین مدل مورد نظر خود را انتخاب کنید و شیر را به پمپ وصل نمایید. همینطور لازم است این اتصالات به جک و مسیر تانک هم صورت بگیرد. سپس می توانید به راحتی از آن نهایت استفاده را داشته باشید.

تعداد بازديد : 1137
نظرات كاربران :
 
 
نمونه کارها
۰۹۱۲۲۶۱۳۴۱۷