تاريخ انتشار : 1403/08/28 - 20:16
كد :172
کاربرد شیر ایمنی راپچر ولو در بالابر هیدرولیکی چیست؟
کاربرد شیر ایمنی راپچر ولو در بالابر هیدرولیکی به منظور کنترل افزایش ناگهانی دبی خروجی روغن از جک استفاده می نمایند. این شیر ایمنی را در قسمت ورودی روغن به جک نصب می نمایند که در واقع یک مرحله قبل از نصب شلنگ پاوریونیت می باشد.
کاربرد شیر ایمنی راپچر ولو در بالابر هیدرولیکی
تمامی سیستم های آسانسوری هیدرولیکی نیز توانایی حرکت با کمک روغنی که بین جک و پاوریونیت است را دارا می باشد. برای این که بتوان در سیستم های نامبرده امنیتی را ایجاد کرد، دو شیر ایمنی با عنوان راپچر ولو و فلو (شیر ترکیدگی , شیر اطمینان) قرار می دهند.
حال لازم است درباره کاربرد شیر ایمنی راپچر ولو در بالابر هیدرولیکی بدانیم که اهمیت زیادی دارد. در صورتی که شلنگ پاره شود، روغن به یکباره تخلیه خواهد شد اما با وجود شیر برقی، این مورد تنظیم شده و کل مسیر عبوری روغن بسته و به این ترتیب، جک دقیقا در همان نقطه قفل می شود. این مورد را می توانیم به این صورت بیان داریم که یا روغن جاری است یا این که به طور کلی، روغن قطع خواهد شد. از راپچر ولو در بالابر به منزله کنترل دقیق و درست فشر روغن و جریان آن بهره می برند که این مورد در آسانسورهای هیدرولیکی از اهمیت بالایی برخوردار است.
پمپ آسانسور هیدرولیکی وظیفه دارد که حرکت روان را در بالابر ایجاد کند و روغن را در یک جریان ثابت در سیستم نگهدارد. اما باید بدانید که بررسی کردن این جریان کاملا بر عهده راپچر ولو راپچر ولو (شیر ترکیدگی , شیر اطمینان) می باشد. در زمان استفاده از راپچر ولو، شاهد حرکتی روان، با یک سرعت ثابت و ایمن خواهید بود.
تنظیم راپچر ولو هیدرولیکی
همانطور که متوجه شدید، هدف اصلی از طراحی و تعبیه راپچر ولو هیدرولیکی در تمامی آسانسور و بالابرهای هیدرولیکی، این است که امنیت دائمی کابین تامین گردد. زمانی را در نظر بگیرید که کابین با سرعت بالایی در حال حرکت است یا این که شلنگ دچار پارگی شده و با نشت روغن مواجه هستیم. وجود راپچر ولو کمک می کند تا عبور جریان روغن با اختلالاتی مواجه شده و در این شرایط، حادثه ای رخ نخواهد داد. زیرا با قطع اتوماتیکی که توسط این شیر اطمینان صورت می گیرد، هر نوع حرکت اضافی که کابین خواهد داشت، متوقف می شود.
نکته مهم در رابطه با راپچر ولو این است که توقف کابین کاملا نرم و عادی خواهد بود. تنظیم راپچر ولو هیدرولیکی توسط کارخانه و در مراحلی انجام می شود که تولید قطعی شده است. تنظیماتی که از آن صحبت می کنیم، جنبه ای استانداردی دارد. جالب است بدانید که این روش بر روی تمامی آسانسورهای متعارف نیز قابلیت اجرا دارا می باشد. اگر چنانچه به تنظیمات ویژه ای نیاز دارید، باید یک تکنسین آموزش دیده، این تغییرات و تنظیمات را اعمال نماید. همچنین، یک پیچ تنظیم وجود دارد که سرعت نهایی کابین در جهت رو به بالا و پایین را تنظیم می نماید. اگر چنانچه تنظیم راپچر ولو هیدرولیکی برای شما راحت است و فکر می کنید که خودتان توانایی تنظیم راپچر ولو هیدرولیکی را دارید، باید احتیاط کنید. زیرا این مورد در ایمنی افرادی که از این بالابر هیدرولیکی استفاده می کنند نقش دارد و تنها یک اشتباه کوچک، می تواند با جان و مال افراد زیادی بازی کند.
راپچر ولو و جلوگیری کننده از سرعت بیش از حد بالابر هیدرولیکی
راپچر ولو یکی از تجهیزات ایمنی لازم در تمامی آسانسور و بالابرهای هیدرولیکی می باشد. در صورتی که شلنگ رابط بین پاوریونیت و همینطور جک با ترکیدگی روبرو شود، این قطعه مانعی بر سقوط آسانسور خواهد بود. زمانی که این قطعه تشخیص ترکیدگی شلنگ دهد و یا احساس کند که سرعت پایین آمدن بالابر و یا آسانسور بیشتر از حد مجاز آن می باشد، قطعه مورد نظر وارد عمل خواهد شد. به این ترتیب، کابین به نرمی و آسانی متوقف می شود. زمانی که آسانسور با اختلالات روبرو می شود، راپچر ولو این اطمینان را در افراد ایجاد خواهد کرد که مشکلی برای آن ها به وجود نمی آید و از سرعت بیش از حد بالابر هیدرولیکی جلوگیری میکند.